Halmstad Studentkår söker Koordinator på 100 %, föräldravikariat

Halmstad Studentkår är en medlemsorganisation som har sitt säte vid Högskolan i Halmstad. Vi bedriver verksamhet inom flera områden, däribland föreningen Halmstad Studentkår som jobbar med utbildningsbevakning för studenter, meningsfull fritid samt att studenterna blir attraktiva på arbetsmarknaden. Halmstad Studentkår äger och driver även ett fastighetsbolag, HSK Fastigheter AB, som blockförhyr och förvaltar ca 200 studentlägenheter i Halmstad och Idrottscentrum Halland AB som ligger på campus.

Vi söker dig som är ansvarstagande och problemlösare, redo att vara med att styra Halmstad Studentkårs verksamhet framåt och öka attraktionsvärdet mot studenter och näringsliv under formen av en visstidsanställning på minst ett år för vår Koordinator som går på föräldraledighet. Ditt huvudområde blir att ansvara för vår reception som innefattar kommunikation inom, och utom, vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:
Det är en bred tjänst där dina främsta uppgifter blir att koordinera receptionens olika delar; bostäder, betalningar, information, näringslivskontakter, sociala medier och att tillse att dessa sköts på ett tillfredställande sätt. Tjänsten består även av kontinuerlig dialog och stöttning av verksamhetens ideellt engagerade studenter, fast personal inom HSK Fastigheter och Idrottscentrum samt med Högskolans olika avdelningar. Du ansvarar för uppdatering och hantering av hemsida och sociala medier. I tjänsten ingår att lösa olika typer av IT-relaterade ärenden inom organisationen.

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen är du lösningsorienterad och serviceinriktad som person och har ett professionellt bemötande. Du känner dig bekväm med ansvar och har en förmåga att själv se vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. Då arbetsuppgifterna är varierade tror vi att du är prestigelös och använder en rak och tydlig kommunikation samt arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt.

Du är lyhörd, har god samarbetsförmåga, hög social kompetens och trivs i situationer med nya människor. Du har förståelse för hur en medlemsorganisation är uppbyggd och du är flexibel i ditt sätt att arbeta.

Krav:
Du har till tjänsten en relevant utbildning och att du studerat på högskola under en period. Har tidigare erfarenhet av servicerelaterat arbete med inslag av organisationsplanering. Mycket goda kunskaper i sociala medier. Goda IT-kunskaper där fokus ligger på kännedom om operativsystem, felsökning och support. I övrigt har du telefon- och datorvana, uttrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska.

Meriterande för tjänsten är om du har kunskap om Halmstad Studentkår och Högskolan i Halmstad. Behärskar du fler språk är det en bonus samt att du innehar B-körkort.

Övrigt:
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under minst 1 år med önskvärd start inom perioden 1/11 – 15/11.

Välkommen att skicka din ansökan senast 10/10 till Halmstad Studentkår via jane.ekstrom@karen.hh.se.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare om rätt person dyker upp. Meritförteckning såsom CV och personligt brev ska bifogas.

Närmare upplysningar lämnas av Jane Ekström, nås via mail:
jane.ekstrom@karen.hh.se eller på telefon 070-7447 116.

 Ansökan är stängd. Tjänsten är tillsatt.