Junior Produktionsingenjör - Halmstad

(Köpt annonsplats) 

Är du i början av din karriär som ingenjör? Trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö? Vill du vara med och bidra till en bättre morgondag vad det gäller hållbarhet? Då kan vi på Stena Recycling erbjuda en spännande tjänst som Junior Produktionsingenjör till vår nya anläggning för återvinning av elbilsbatterier, som är under stark tillväxt. 

Nu bygger vi en batteriåtervinningsanläggning i Halmstad, med målsättningen om att bli en av Europas ledande aktörer inom återvinning av litiumjonbatterier. Vill du vara med på resan?  

Då den nya anläggningen är i uppstartsfas krävs stor flexibilitet för att kunna möta kommande situationer. Du behöver vara en person som trivs i en föränderlig miljö och som vill vara med och utveckla anläggningen. Vidare har du stor vilja att lära dig och snabbt söka ny kunskap som du kan utveckla och verkställa.  

Du behöver ha en teknisk högskoleutbildning inom ex. Maskinteknik, Mekatronik, Utvecklingsingenjör alt. likvärdig utbildning från exempelvis YH. Vidare krävs det att du har B-körkort, erfarenhet av CAD samt kan kommunicera flytande på både svenska och engelska i både tal och skrift.  

Vårt Battery Recycling Center
Energimyndigheten tilldelar Stena Recycling 70,7 miljoner kronor i stöd till investeringen i den nya batteriåtervinningsanläggningen i Halmstad. Målsättningen är att bli en av Europas ledande aktörer inom återvinning av litiumjonbatterier.  

Anläggningen beräknas initialt hantera cirka 10 000 ton batterier per år. I förlängningen kommer det omfatta litiumjonbatterier från såväl eldrivna bilar som industriella produkter och konsumentprodukter. Målet är att vi ska ha anläggningen i drift under första kvartalet 2023. I denna film kan du följa med genom de olika stegen som visar hur batterier undersöks, laddas ur och kan återanvändas eller återvinnas. 

Placeringsort: Halmstad

Start: Omgående, alt. enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid 40 tim/vecka

Arbetstider: Dagtid

Adress: Stjärnarpsvägen 1, 302 62 Halmstad

Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Carina Petersson, Teknisk chef 010-445 9153 alt. Carina.Petersson@stenarecycling.se. För frågor om urvalsprocessen kontakta Jennie Johansson, HR-koordinator jennie.johansson@stenarecycling.se.

Sista ansökningsdag: 2022-05-27

 

Tillsammans gör vi skillnad!

Det börjar med dig

 

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan här: Lediga jobb | Stena Recycling