ETT BOENDE ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR EN TRYGG STUDIETID


Att börja studera kan vara både nytt och spännande, och för många innebär det också en ny bostad.

Halmstad Studentkår äger fastighetsbolaget HSK Fastigheter som erbjuder olika typer av boendeformer, bland annat smålägenheter och rum i kollektivt boende. Samtliga av deras boenden är lokaliserade nära både högskolan och centrum och med cykel tar du dig enkelt runt om i hela Halmstad.


Det är viktigt med hemförsäkring!

När du som ny student flyttar till din studieort och skaffar dig ett nytt boende är det viktigt att du tecknar en hemförsäkring. Halmstad Studentkår har ett avtal med Länsförsäkringar Halland som ger dig ett förmånligt pris på en bra hemförsäkring.

Hemförsäkringen kostar endast 62 kronor per månad och motsvarar en vanlig hemförsäkring men det ingår också en olycksfallsförsäkring på din fritid. Det finns även automatiskt reseskydd i 45 dagar i hela världen plus ett överfallsskydd med mera.

Läs mer och teckna din försäkring här.

Privat uthyrning

Privatpersoner kan annonsera om lediga boendealternativ genom att maila info@karen.hh.se. Annonsen ligger uppe under en månad var efter den sedan plockas ner. Önskas längre uthyrning får då uthyraren höra av sig igen. 

Perfekt lägenhet för 2 studenter i centrala Halmstad
Publicerad: 2021.10.15

Nyrenoverad lägenhet på 3 rok i centrala Halmstad uthyres omgående fram till början av juni (datum flexibelt enligt ök). Möjlighet finns att få hyra lägenheten under hela studietiden (med uppehåll över sommaren).  

Fint möblerad med två st nya 140 sängar, en ny bäddsoffa, rymligt köksbord (6-8 platser). I hyran på 9000kr (4500kr/person) ingår allting , dvs värme, vatten, el och fiber. Perfekt lägenhet för 2 studenter som inte vill betala för ett boende över sommaren i Halmstad. 

Lägenheten är totalrenoverad under 2021 med nytt kök & badrum och alla bekvämligheter som man kan tänka sig. Diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme i badrum. Genomgående klinker i hela lägenheten.  

Husdjur och rökning ej tillåten. 

Skriv och berätta om dig själv så hör vi av oss till dig därefter.
Kontakta annonsören här.

Rum i centrala Halmstad
Publicerad: 2021.09.17

Jag har ett rum med toalett och egen ingång i trapphuset att hyra i centrala Halmstad. Rummet är på 16 kvm och möblerat. Dusch/ badrum finns rakt över en innergård och tillgång till tvättstuga finns i källaren. El, värme och vatten ingår. Hyra 2700/mån.

Kontakta annonsören här.

Behöver du bostad?
Publicerad: 2021.10.07

RIA i Falkenberg har fem möblerade rum för uthyrning. Vår fastighet är centralt belägen i Falkenberg på Stationsgatan 14 alldeles intill bussterminalen med direktbuss till Halmstad och buss till tågstationen.

Boendet innebär ett möblerat rum med andrahandskontrakt, tillgång till gemensamhetsrum, kök, tvätt-och tork, toalett och dusch. Vatten, el och Wi-fi ingår. Vårt boende är helnyktert. Hyran är 3000 kr per månad.

Kontakta annonsören här

Lägenhet i bästa läge i Tylösand
Publicerad: 2021.09.22

Perfekt för en studerande eller som övernattningslägenhet.

Fin möblerad lägenhet i centrala Tylösand.

Väldigt trevlig lägenhet med sovrum med dubbelsäng och gott om garderober.

Vardagsrummet har bäddsoffa, bord, tv, köksplats för 4 personer samt ett fullutrustat kök (exkl. ugn).

Ny tvättmaskin installerad.  

Blir förmodligen ledig fr o m 1 nov.

6000 kronor och då ingår hushållsel, värme, vatten och wifi.

Buss till centrum och Högskolan direkt utanför. 4 minuter till Hotell Tylösand och stränderna. 2 minuter till golfbanan. 2 min till havsnära promenadstråk utmed havet.  

Kontakta annonsören här.

Etta på Skånegatan
Publicerad: 2021.09.17

Etta (27 kvm) i hus om 6 st lägenheter finns ledig från 1/10-21.
Kyl, frys mikro och glashäll finns och även WC, men dusch delas med annan hyresgäster i källare därför önskar annonsören enbart kvinnliga sökande. Tillgång till husets gemensamma trädgård.

Hyran är 3.300 kronor i månaden och hyresavtal upprättas enligt standardavtal från fastighetsägarna. 
Kontakta annonsören här.

Litet hus lämpligt för par
Publicerad: 2021.09.13

Vi har ett litet hus på Majstångsvägen 4 i Halmstad lämpligt för par.

Sparsamt möblerad, 2 sovrum, öppen planlösning Kök och vardagsrum.

  • Ca 55-60 m2. 
  • Ca 3km till torget och cykel eller gångavstånd till högskolan. 
  • Ca 150 m till stranden 
Parkeringsplats och inbyggd altan med härligt lummig liten trädgård Hyran är varmhyra och all el och wifi ingår.  Pris / mån är 7.500 kr.

Kontakta annonsören här

Möblerad trea uthyres till högskolestuderande
(från 6/12/2021 till 14/6/2022)
Publicerad: 2021.10.12

Möblerad trea uthyres till en eller två skötsamma, djurfria, rökfria högskolestudenter som inte vill bo kvar i stan under sommaren. Denna lägenhet är lämplig för ett par, syskon eller en person då den har öppen planlösning.

Uthyres från 6 december 2021 till 14 juni 2022 med förlängning följande läsår från 14 augusti 2022 till 13 juni 2023 och så vidare om hyresgäster så önskar. Halv månadshyra erläggs för augusti och halv månadshyra för juni.

Tre rum och kök i hus på Söder i centrala Halmstad. Huset är byggt 1936 och ligger på Skepparegatan 33 inom fem minuters cykelavstånd från centrum och cirka tio minuter från Högskolan. Södra stranden och naturområdet

Ljus möblerad lägenhet på 60 m2. Våning 1 av 3 (en halv trappa upp). Utrustat kök med diskmaskin. Ett sovrum med utgång till balkong. Vardagsrum med fönster åt söder och väster. Ett öppet sovrum mellan hall och vardagsrum. Rymlig garderob i hallen. Nylagt plastgolv i köket och nyslipad parkett i alla rum utom i sovrummet. Litet badrum med toalett och handfat. Dusch, tvättmaskin och torktumlare i källaren. Tillgång till trädgård.

Hyra 6200 kr/månad. Kostnaderna för el, olja, vatten, sotning, sophämtning och fibernät ingår. Kostnad för TV ingår ej. Ingen fast telefon. Deposition på 2 månadshyror. Depositionen återbetalas vid avflyttning när lägenheten är inspekterad, flyttstädning godkänd, nycklarna återlämnade och hyreskontraktet upphört att gälla. Referenser önskas och betalningsanmärkningar accepteras inte.
Trappstädning, gräsklippning och snöröjning på tillhörande trottoar sköts tillsammans med husets övriga hyresgäster. 

För bilder klicka här.  
Kontakta annonören här

Annonsplats för privat aktör

Vill du annonsera här, vänligen kontakta info@karen.hh.se.