Våra bolag

Studentkåren äger två bolag, HSK Fastigheter och Idrottscentrum. Som studentkår känns det viktigt att kunna möta studenterna på flera plan under er studietid, inte bara genom er utbildning. Därför är vi tacksamma för att kunna ha möjligheten att bedriva både bostadsbolag och gym, en del i arbetet i att ge dig som student en så meningsfull studietid som möjligt.

HSK Fastigheter

HSK Fastigheter har en viktig roll att fylla när det kommer till studentboende i Halmstad, allra främst för internationella studenter som inte har samma möjligheter som övriga studenter att söka boende inför och under sin studietid.

Deras vision är att ”erbjuda attraktiva och trygga bostäder”, något de alltid strävar efter genom att vara lyhörda mot deras hyresgäster som är en härlig blandning människor i olika åldrar, från olika delar av världen.

HSK Fastigheter har en arbetsstyrka på sju personer som arbetar för att din upplevelse av ditt boende under studietiden ska bli så bra som möjligt. Med fokus på enbart studentbostäder känner de sin målgrupp och vet att studietiden kan vara både tuff och intensiv, men också att den för många är en rolig och upplevelserik tid man minns genom hela livet. 

Idrottscentrum

Idrottscentrum är ett fullservicegym som erbjuder ett fantastiskt utbud av träningsmöjligheter för alla i Halmstad. De är ett certifierat Eleikogym, och Les Mills-anläggning. Det innebär hög kvalitet på styrke-, konditions- och gruppträning både inomhus, utomhus samt digitalt. De hjälper dig att anpassa din träning oavsett om du är elitidrottare eller motionär.


De erbjuder även personlig träning och rådgivning inom träning, kost, hälsa och motivation, massage, fysioterapeut, testmöjligheter inom fysiologi samt idrottspsykologi.


Du hittar dem på campus med närhet till ICA Maxi.